FANDOM


Achacha Chanbara
Achacha Chanbara ABYR
Japońskie imię アチャチャチャンバラー
Romaji Achachachanbarā
Poziom 3 LevelLevelLevel
Atrybut Fire FIRE
Typ Warrior/Effect
Atak i obrona 1400/400
Kod 62476197
Więcej
GaleriaRulingiErrata

Achacha Chanbara (jap. アチャチャチャンバラー Achachachanbarā) – karta potwora TCG/OCG.

Tekst karty Edytuj

Gra karcianaEdytuj

During either player's turn, when a card or effect is activated that will inflict damage when it resolves: You can Special Summon this card from your hand, and if you do, inflict 400 damage to your opponent.

Anime Edytuj

If you would take damage by a card effect, you can Special Summon this card instead (from your hand). If you do: Inflict 400 damage to your opponent.

Tłumaczenie Edytuj

Gra karciana Edytuj

W trakcie tury któregokolwiek z graczy, gdy karta lub efekt, który zadaje obrażenia w momencie swojego rozwiązania zostaje aktywowany : Możesz specjalnie przyzwać tę kartę ze swojej ręki, jeśli tak zrobisz zadaj 400 obrażeń przeciwnikowi.

Anime Edytuj

Jeśli miałbyś otrzymać obrażenia spowodowane efektem karty, możesz zamiast tego specjalnie przyzwać tę kartę (ze swojej ręki). Jeśli tak zrobisz: zadaj 400 obrażeń przeciwnikowi.

Zestawy Edytuj

TCG
OCG


Anime Edytuj

Manga Edytuj

Status Edytuj

W innych językach Edytuj

  • francuski: Achacha Chanbara
  • hiszpański: Chanbara Achacha
  • koreański: 아차차 찬바라
  • niemiecki: Achacha-Chanbara
  • włoski: Achacha Chanbara

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Więcej z Fandomu

Losowa wiki