FANDOM


Alchemic Magician
Alchemic Magician REDU.png
Japońskie imię アルケミック・マジシャン
Romaji Arukemikku Majishan
Polskie tłumaczenie Magik-alchemik
Stopień 4 Rank.pngRank.pngRank.pngRank.png
Atrybut Dark.png DARK
Typ Spellcaster/Xyz/Effect
Atak i obrona 1500/1500
Kod 65301952
Więcej
GaleriaRulingiErrata

Alchemic Magician (jap. アルケミック・マジシャン Arukemikku Majishan) – karta potwora TCG/OCG.

Tekst karty Edytuj

3 Level 4 Spellcaster-Type monsters
This card gains 200 ATK for each Spell Card in your Graveyard. Once per turn, during your End Phase: You can detach 1 Xyz Material from this card and send 1 card from your hand to the Graveyard; choose 1 Spell Card from your Deck, then Set it in your Spell & Trap Card Zone.

Tłumaczenie Edytuj

3 potwory typu Spellcaster na poziomie 4
Ta karta zyskuje 200 ataku za każdą kartę zaklęcia na twoim cmentarzu. Raz na turę, w trakcie twojej fazy końcowej: Możesz odłączyć 1 Xyz-Materiał od tej karty i wysłać jedną kartę z ręki na cmentarz; wybierz jedną kartę zaklęcia z talii, następnie ustaw ją w swojej strefie kart zaklęć i pułapek.

Zestawy Edytuj

TCG


OCG


Status Edytuj

W innych językach Edytuj

  • francuski: Magicienne Alchimique
  • hiszpański: Maga Alquímica
  • niemiecki: Alchemistische Magierin
  • włoski: Maga Alchemica

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Więcej z Fandomu

Losowa wiki