FANDOM


Archfiend Heiress
Archfiend Heiress JOTL
Japońskie imię トリック・デーモン Trick Daemon
Romaji Trick Daemon
Polskie tłumaczenie ang. Dziedziczka Arcydemonów
jap. Podstępny Daemon
Poziom 3 LevelLevelLevel
Atrybut Dark DARK
Typ Fiend/Effect
Atak i obrona 1000/0
Kod 66540884
Archetyp/seria Archfiend
Więcej
GaleriaRulingiErrata

Archfiend Heiress (jap. トリック・デーモン Trick Daemon, "Trick Daemon") – karta TCG/OCG.

Tekst karty Edytuj

If this card is sent to the Graveyard because of a card effect or being destroyed by battle: You can add 1 "Archfiend" card from your Deck to your hand, except "Archfiend Heiress". You can only use the effect of "Archfiend Heiress" once per turn.

Tłumaczenie Edytuj

Gdy ta karta zostanie wysłana na cmentarzysko z powodu efektu karty lub poprzez zniszczenie w walce: możesz dodać 1 kartę "Archfiend" ze swojej talii do swojej ręki, oprócz "Archfiend Heiress". Możesz skorzystać z efektu "Archfiend Heiress" tylko raz na turę.

Zestawy Edytuj

TCG
OCG

Status Edytuj

W innych językach Edytuj

  • koreański: 트릭 데몬

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.