FANDOM


Artifact Beagalltach
Artifact Beagalltach PRIO
Japońskie imię アーティファクト-ベガルタ
Romaji Ātifakuto - Begaruta
Polskie tłumaczenie Artefakt - Beagalltach
Poziom 5 LevelLevelLevelLevelLevel
Atrybut Light LIGHT
Typ Fairy/Effect
Atak i obrona 1400/2100
Kod 12697630
Archetyp/seria Artifact
Więcej
GaleriaRulingiErrata

Artifact Beagalltach (jap. アーティファクト-ベガルタ Ātifakuto - Begaruta) – karta potwora TCG/OCG.

Tekst karty Edytuj

You can Set this card from your hand to your Spell & Trap Card Zone as a Spell Card. During your opponent's turn, when this Set card in the Spell & Trap Card Zone is destroyed and sent to your Graveyard: Special Summon it. If this card is Special Summoned during your opponent's turn: Destroy up to 2 Set cards you control (min. 1). You can only use this effect of "Artifact Beagalltach" once per turn.

Tłumaczenie Edytuj

Możesz ustawić tę kartę ze swojej ręki w strefie kart zaklęć i pułapek jako kartę zaklęcia. Podczas tury twojego przeciwnika, gdy ta ustawiona karta w strefie kart zaklęć i pułapek zostanie zniszczona i wysłana na twoje cmentarzysko: specjalnie przyzwij tę kartę. Gdy ta karta zostanie specjalnie przyzwana podczas tury twojego przeciwnika: zniszcz do dwóch kontrolowanych przez ciebie ustawionych kart (min. 1). Możesz skorzystać z tego efektu "Artifact Beagalltach" tylko raz na turę.

Zestawy Edytuj

TCG
OCG

Ciekawostki Edytuj

Status Edytuj

W innych językach Edytuj

  • francuski: Beagalltach - Artéfact
  • koreański: 아티팩트-베갈타
  • portugalski: Artefato Beagalltach
  • włoski: Artefatto Beagalltach

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.