FANDOM


Battlin' Boxer Cheat Commisioner
Battlin Boxer Cheat Commisioner SHSP
Japońskie imię BK チート・コミッショナー
Kana バーニングナックラー チート・コミッショナー
Romaji Bāningu Nakkurā Chīto Komisshonā
Polskie tłumaczenie ang. Walczący bokser - komisarz od oszustw
jap. Płonący pięściarz - komisarz od oszustw
Stopień 3 RankRankRank
Atrybut Fire FIRE
Typ Warrior/Xyz/Effect
Atak i obrona 0/1300
Kod 76589815
Archetyp/seria Battlin' Boxer
Więcej
GaleriaRulingiErrata

Battlin' Boxer Cheat Commisioner (jap. BK チート・コミッショナー Bāningu Nakkurā Chīto Komisshonā) – karta potwora TCG/OCG.

Tekst karty Edytuj

All monsters your opponent controls must attack, if able. While you control another "Battlin' Boxer" monster, your opponent cannot target this card for attacks. When an attack is declared involving another "Battlin' Boxer" monster you control: You can detach 2 Xyz Materials from this card; look at your opponent's hand, then Set 1 Spell Card from their hand to your side of the field.

Tłumaczenie Edytuj

Wszystkie potwory przeciwnika muszą atakować w razie możliwości. Gdy kontrolujesz innego potwora "Battlin' Boxer", twój przeciwnik nie może obrać tej karty za cel. Gdy zostaje zadeklarowany atak pomiędzy innym kontrolowanym przez ciebie potworem "Battlin' Boxer" i potworem przeciwnika: możesz odłączyć 2 Xyz-materiały od tej karty; zajrzyj do ręki przeciwnika, po czym ustaw 1 kartę zaklęcia z jego/jej ręki po swojej stronie pola.

Zestawy Edytuj

TCG
OCG

Anime Edytuj

Status Edytuj

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.