FANDOM


Battlin' Boxer Headgeared
Battlin Boxer Headgeared LTGY
Japońskie imię BK ヘッドギア Burning Knuckler Headgear
Kana バーニングナックラー ヘッドギア
Romaji Bāningu Nakkurā Heddogia
Polskie tłumaczenie ang. Walczący Bokser - Kask Ochronny
jap. Płonący Pięściarz - Kask Ochronny
Poziom 4 LevelLevelLevelLevel
Atrybut Fire FIRE
Typ Warrior/Effect
Atak i obrona 1000/1800
Kod 79867938
Archetyp/seria Battlin' Boxer
Więcej
GaleriaRulingiErrata

Battlin' Boxer Headgeared (jap. BK ヘッドギア Bāningu Nakkurā Heddogia, "Burning Knuckler Headgear") – karta potwora TCG/OCG.

Tekst karty Edytuj

When this card is Normal Summoned: You can send 1 "Battlin' Boxer" monster from your Deck to the Graveyard. Once per turn, this face-up Attack Position card cannot be destroyed by battle.

Tłumaczenie Edytuj

Gdy ta karta zostanie normalnie przyzwana: możesz wysłać 1 potwora "Battlin' Boxer" ze swojej talii na cmentarzysko. Raz na turę, ta karta w odkrytej pozycji ataku nie może zostać zniszczona w walce.

Zestawy Edytuj

TCG
OCG

Anime Edytuj

Manga Edytuj

Status Edytuj

W innych językach Edytuj

  • niemiecki: Unermüdlicher Boxer Kopfschutz
  • włoski: Pugile Indomito Casco

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.