FANDOM


Blade Bounzer
Blade Bounzer GAOV.png
Japońskie imię ブレード・バウンサー
Romaji Burēdo Baunsā
Poziom 4 Level.pngLevel.pngLevel.pngLevel.png
Atrybut Earth.png EARTH
Typ Warrior/Effect
Atak i obrona 1800/1400
Kod 70194827
Archetyp/seria Bounzer
Więcej
GaleriaRulingiErrata

Blade Bounzer (jap. ブレード・バウンサー Burēdo Baunsā) – karta potwora TCG/OCG.

Tekst karty Edytuj

Once per turn, if this card attacks and your opponent controls a monster at the end of the Damage Step: You can discard 1 card; this card can attack an opponent's monster once again during this Battle Phase.

Tłumaczenie Edytuj

Raz na turę, jeśli ta karta zaatakowała, a twój przeciwnik kontroluje potwora na końcu kroku kalkulacji obrażeń: możesz odrzucić jedną kartę; ta karta może zaatakować potwora przeciwnika jeszcze raz w trakcie trwania tej fazy walki.

Zestawy Edytuj

TCG
OCG

Anime Edytuj

Ciekawostki Edytuj

  • W anime, efekt tej karty może zostać aktywowany nieograniczoną ilość razy.

Status Edytuj

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Więcej z Fandomu

Losowa wiki