FANDOM


Box of Friends
Box of Friends NUMH
Japońskie imię おもちゃ箱
Kana おもちゃばこ
Romaji Omochabako
Polskie tłumaczenie ang. Pudło przyjaciół
jap. Pudło z zabawkami
Poziom 1 Level
Atrybut Light LIGHT
Typ Machine/Effect
Atak i obrona 0/0
Kod 81587028
Więcej
GaleriaRulingiErrata

Box of Friends (jap. おもちゃ箱 Omochabako) – karta potwora TCG/OCG.

Tekst karty Edytuj

If this card is destroyed and sent to the Graveyard: You can Special Summon from your Deck, 2 Normal Monsters with different names whose ATK or DEF is 0, in face-up Defense Position. You can only use this effect of "Box of Friends" once per turn. Monsters Special Summoned by this effect cannot be used as a Synchro Material Monster, also they are destroyed during your next End Phase.

Tłumaczenie Edytuj

Gdy ta karta zostanie zniszczona i wysłana na cmentarzysko: możesz specjalnie przyzwać w odkrytej pozycji obronnej 2 normalne potwory o różnych imionach ze swojej talii, których atak lub obrona wynoszą 0. Możesz użyć tego efektu "Box of Friend" tylko raz na turę. Potwory specjalne przyzwane przez ten efekt nie mogą zostać użyte jako materiały synchroniczne i zostają zniszczone podczas twojej następnej fazy końcowej.

Zestawy Edytuj

TCG
OCG

Manga Edytuj

Status Edytuj

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Więcej z Fandomu

Losowa wiki