FANDOM


Brotherhood of the Fire Fist - Swallow
Fire Fist Swallow CBLZ.png
Japońskie imię 威炎星-ヒエンシャク
Kana いえんせい-ヒエンシャク
Romaji Iensei - Hienshaku
Polskie tłumaczenie ang. Braterstwo pięści ognia - Jaskółka
jap. Potężna, Płonąca Gwiazda - Hienshaku
Poziom 5 Level.pngLevel.pngLevel.pngLevel.pngLevel.png
Atrybut Fire.png FIRE
Typ Beast-Warrior/Effect
Atak i obrona 2000/800
Kod 02521011
Archetyp/seria Fire Fist
Wspiera archetyp Fire Formation
Więcej
GaleriaRulingiErrata

Brotherhood of the Fire Fist - Swallow (jap. 威炎星-ヒエンシャク Iensei - Hienshaku) – karta potwora TCG/OCG.

Tekst karty Edytuj

You can Special Summon this card (from your hand) by sending 3 face-up "Fire Formation" Spell/Trap Cards you control to the Graveyard. When this card is Normal or Special Summoned: You can Set 1 "Fire Formation" Trap Card directly from your Deck. You can only use this effect of "Brotherhood of the Fire Fist - Swallow" once per turn. Face-up Beast-Warrior-Type monsters cannot be targeted by your opponent's card effects.

Tłumaczenie Edytuj

Możesz specjalnie przyzwać tę kartę (ze swojej ręki) wysyłając 3 odkryte karty zaklęć/pułapek "Fire Formation", które kontrolujesz na cmentarz. Gdy ta karta zostannie normalnie lub specjalnie przyzwana: Możesz ustawić 1 kartę pułapkę "Fire Formation" bezpośrednio ze swojej talii. Efektu "Brotherhood of the Fire Fist - Swallow" możesz użyć tylko raz na turę. Odkryte potwory typu Beast-Warrior nie mogą stać się celem efektów kart przeciwnika.

Zestawy Edytuj

TCG
OCG

Status Edytuj

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Więcej z Fandomu

Losowa wiki