FANDOM


Bujin Mikazuchi
Bujin Mikazuchi SHSP
Japońskie imię 武神-ミカヅチ
Kana ぶじん-ミカヅチ
Romaji Bujin - Mikazuchi
Polskie tłumaczenie jap. Bóg wojny - Mikazuchi
Poziom 4 LevelLevelLevelLevel
Atrybut Light LIGHT
Typ Beast-Warrior/Effect
Atak i obrona 1900/1500
Kod 53678698
Archetyp/seria Bujin
Wspiera archetyp Bujin
Więcej
GaleriaRulingiErrata

Bujin Mikazuchi (jap. 武神-ミカヅチ Bujin - Mikazuchi) – karta potwora TCG/OCG.

Tekst karty Edytuj

When a Beast-Warrior-Type "Bujin" monster you control is destroyed by battle or by card effect and sent to the Graveyard: You can Special Summon this card from your hand. Once per turn, during the End Phase, if a "Bujin" monster(s) was sent from your hand to your Graveyard this turn while you controlled this face-up card: You can add 1 "Bujin" Spell/Trap Card from your Deck to your hand. You can only control 1 "Bujin Mikazuchi".

Tłumaczenie Edytuj

Gdy kontrolowany przez ciebie potwór Beast-Warrior "Bujin" zostanie zniszczony w walce lub przez efekt karty i wysłany na cmentarzysko: możesz specjalnie przyzwać tę kartę ze swojej ręki. Raz na turę, podczas końcowej fazy, gdy potwór "Bujin" został podczas tej tury wysłany z twojej ręki na cmentarzysko podczas gdy kontrolowałeś tę odkrytą kartę: możesz dodać 1 kartę zaklęcia/pułapki "Bujin" ze swojej talii do swojej ręki. Możesz kontrolować tylko jednego potwora "Bujin Mikazuchi".

Zestawy Edytuj

TCG
OCG

Status Edytuj

W innych językach Edytuj

  • koreański: 무사신-미카즈치

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Więcej z Fandomu

Losowa wiki