FANDOM


Bujingi Centipede
Bujingi Centipede SHSP
Japońskie imię 武神器—ハチ
Kana ぶじんき—ハチ
Romaji Bujingi - Hachi
Polskie tłumaczenie jap. Naczynie boga wojny - Hachi
Poziom 4 LevelLevelLevelLevel
Atrybut Light LIGHT
Typ Beast/Effect
Atak i obrona 1700/500
Kod 88940154
Archetyp/seria Bujin
Wspiera archetyp Bujin
Więcej
GaleriaRulingiErrata

Bujingi Centipede (jap. 武神器—ハチ Bujingi - Hachi) – karta potwora TCG/OCG.

Tekst karty Edytuj

If you control a Beast-Warrior-Type "Bujin" monster: You can banish this card from your Graveyard, then target 1 Spell/Trap Card your opponent controls; destroy that target. You can only use the effect of "Bujingi Centipede" once per turn.

Tłumaczenie Edytuj

Jeśli kontrolujesz potwora "Bujin" typu Beast-Warrior: Możesz zbanować tę kartę ze swojego cmentarzyska, po czym wybrać 1 kartę zaklęcia/pułapki kontrolowaną przez przeciwnika; zniszcz ten cel. Możesz skorzystać z efektu "Bujingi Centipede" tylko raz na turę.

Zestawy Edytuj

TCG
OCG

Status Edytuj

W innych językach Edytuj

  • koreański: 무사신기-하치
  • niemiecki: Bujingi Hunderfüssler
  • włoski: Bujingi Centopiedi

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Więcej z Fandomu

Losowa wiki