FANDOM


Bujinunity
Bujinunity LVAL
Japońska nazwa 武神集結
Kana ぶじんしゅうけつ
Romaji Bujin Shūketsu
Polskie tłumaczenie jap. Zebranie Bujin
Rodzaj karty Spell icon SPELL CARD
Właściwość Normal Normal Spell
Prędkość 1
Kod 33611061
Archetyp/seria Bujin
Więcej
GaleriaRulingiErrata

Bujinunity (jap. 武神集結 Bujin Shūketsu) – karta zaklęcia TCG/OCG.

Tekst karty Edytuj

If you control no other cards and have at least 1 other card in your hand: Shuffle all Beast-Warrior-Type "Bujin" monsters from your Graveyard into the Deck (min. 1), and if you do, send your entire hand to the Graveyard (min. 1), then you can add up to 3 Beast-Warrior-Type "Bujin" monsters with different names from your Deck to your hand. You can only activate 1 "Bujinunity" per turn.

Tłumaczenie Edytuj

Gdy nie kontrolujesz żadnych innych kart i masz przynajmniej jeszcze 1 kartę w swojej ręce: dodaj wszystkie potwory "Bujin" typu Beast-Warrior ze swojego cmentarzyska do swojej talii (min. 1) i gdy to zrobisz, wyślij całą swoją rękę na cmentarzysko (min. 1), po czym możesz dodać do trzech potworów "Bujin" typu Beast-Warrior o różnych imionach ze swojej talii do swojej ręki. Możesz aktywować tylko 1 kartę "Bujinunity" na turę.

Zestawy Edytuj

TCG
OCG

Ciekawostki Edytuj

Status Edytuj

W innych językach Edytuj

  • włoski: Bujinunità

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.