Fandom

Yu-Gi-Oh! Wiki

Cardcar D

2918stron na
tej wiki
Dodaj nową stronę
Dyskusja0 Udostępnij
Cardcar D
Cardcar D THSF.png
Japońskie imię カードカー・D
Kana カードカー・ディー
Romaji Kādokā Dī
Polskie tłumaczenie Kartowóz D
Poziom 2 Level.pngLevel.png
Atrybut Earth.png EARTH
Typ Machine/Effect
Atak i obrona 800/400
Kod 45812361
Więcej
GaleriaRulingiErrata

Cardcar D (jap. カードカー・D Kādokā Dī) – karta potwora TCG/OCG.

Tekst karty Edytuj

Cannot be Special Summoned. During your Main Phase 1, if this card was Normal Summoned this turn: You can Tribute this card; draw 2 cards, then it becomes the End Phase of this turn. You cannot Special Summon during the turn you activate this effect.

Tłumaczenie Edytuj

Nie może być specjalnie przyzwana. Podczas twojej głównej fazy 1, jeśli ta karta została normalnie przyzwana w tej turze: Możesz poświęcić tę kartę; pociągnij dwie karty i zakończ swoją turę. Nie możesz specjalnie przyzywać podczas tury, w której aktywowałeś ten efekt.

Zestawy Edytuj

TCG
OCG

Ciekawostki Edytuj

  • Nazwa tej karty to gra słów - układa się w "Card Card", nawiązując do efektu polegającemu na pociągnięciu dwóch kart z talii.

Status Edytuj

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Więcej z Fandomu

Losowa wiki