FANDOM


Destroy oznacza wysłanie karty na cmentarz. Jednak nie każde działanie, które wysyła kartę na cmentarz niszczy kartę.

Karty mogą zostać zniszczone w walce lub przez efekt, który używa słowa "destroy" jako warunek działania. Mogą również zostać zniszczone ze względu na mechanikę gry lub efekt nie pozwalający przebywać jej w określonej strefie.

Zazwyczaj karty w talii głównej i strefie usuniętych nie mogą być zniszczone.

Gdy karta zostaje zniszczona rezultatem jest wysłanie jej na cmentarz.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Więcej z Fandomu

Losowa wiki