FANDOM


Ta karta nie miała jeszcze premiery w TCG i używa nieoficjalnej angielskiej nazwy jako tytułu artykułu.

Dinomist Ceratops
Dainamisuto Keratopusu BOSH-JP
Japońskie imię ダイナミスト・ケラトプス
Romaji Dainamisuto Keratopusu
Poziom 5 LevelLevelLevelLevelLevel
Atrybut Water WATER
Skala wahadła 3 Pendulum Scale
Typ Machine/Pendulum/Effect
Atak i obrona 2100/400
Archetyp/seria Dinomist
Wspiera archetyp Dinomist
Więcej
GaleriaRulingiErrata

Dinomist Ceratops (jap. ダイナミスト・ケラトプス Dainamisuto Keratopusu) – karta potwora OCG.

Tekst karty Edytuj

Angielski tekst tej karty jest nieoficjalny.
Pendulum Effect:
If another "Dinomist" card(s) you control would be destroyed by battle or an opponent's card effect, you can destroy this card instead.
Monster Effect:
If all monsters you control are "Dinomist" monsters other than "Dinomist Ceratops" (min. 1), you can Special Summon this card (from your hand).

Tłumaczenie Edytuj

Efekt wahadła:
Jeśli inna karta(y) Dinomist, którą kontrolujesz miałaby zostać zniszczona w walce lub przez efekt karty przeciwnika, możesz zamiast tego zniszczyć tę kartę.
Efekt potwora:
Jeśli wszystkie potwory, które kontrolujesz to potwory "Dinomist" inne niż "Dinomist Ceratops" (min. 1), możesz specjalnie przyzwać tę kartę (ze swojej ręki).

Zestawy Edytuj

OCG

Status Edytuj

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.