FANDOM


Ta karta nie miała jeszcze premiery w TCG i używa nieoficjalnej angielskiej nazwy jako tytułu artykułu.

Dinomist Rush
Dainamisuto Rasshu BOSH-JP
Japońska nazwa ダイナミスト・ラッシュ
Romaji Dainamisuto Rasshu
Polskie tłumaczenie Pęd Dinomist
Rodzaj karty Trap icon TRAP CARD
Właściwość Normal Normal Trap
Prędkość 2
Archetyp/seria Dinomist
Wspiera archetyp Dinomist
Więcej
GaleriaRulingiErrata

Dinomist Rush (jap. ダイナミスト・ラッシュ Dainamisuto Rasshu) – karta pułapki OCG.

Tekst karty Edytuj

Angielski tekst tej karty jest nieoficjalny.
Special Summon 1 "Dinomist" monster from your Deck, and if you do, it is unaffected by other card effects, but it is destroyed during the End Phase. You can only activate 1 "Dinomist Rush" per turn.

Tłumaczenie Edytuj

Specjalnie przyzwij 1 potwora "Dinomist" z twojej talii i jeśli to zrobisz, ten potwór staje się odporny na efekty innych kart, ale zostaje zniszczony w fazie końcowej. Możesz aktywować tylko 1 kartę "Dinomist Rush" na turę.

Zestawy Edytuj

OCG

Status Edytuj

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.