FANDOM


Drill Warrior
Drill Warrior DP10.png
Japońskie imię ドリル・ウォリアー
Romaji Doriru Woriā
Polskie tłumaczenie Wiercący wojownik
Poziom 6 Level.pngLevel.pngLevel.pngLevel.pngLevel.pngLevel.png
Atrybut Earth.png EARTH
Typ Warrior/Synchro/Effect
Atak i obrona 2400/2000
Kod 03429238
Archetyp/seria Warrior
Więcej
GaleriaRulingiErrata

Drill Warrior (jap. ドリル・ウォリアー Doriru Woriā) – karta potwora TCG/OCG.

Tekst karty Edytuj

"Drill Synchron" + 1 or more non-Tuner monsters
Once per turn, during your Main Phase, you can halve this card's ATK (permanently). If you do, it can attack your opponent directly this turn. Once per turn, during your Main Phase, you can discard 1 card and remove this card from play. During your next Standby Phase, Special Summon this card, if removed by this effect. Then, add 1 Monster Card from your Graveyard to your hand.

Tłumaczenie Edytuj

"Drill Synchron" + 1 lub więcej potworów niebędących tunerami
Raz na turę, podczas twojej głównej fazy, możesz zmniejszyć atak tej karty o połowę (na stałe). Jeśli to zrobisz, ten potwór może zaatakować bezpośrednio w tej turze. Raz na turę, podczas twojej głównej fazy, możesz odrzucić 1 kartę i usunąć tę kartę z gry. Podczas twojej kolejnej fazy oczekiwania, specjalnie przyzwij tę kartę, jeśli została usunięta za pomocą tego efektu. Następnie dodaj jedną kartę ze swojego Cmentarzyska do swojej ręki.

Zestawy Edytuj

TCG
OCG

Status Edytuj

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Więcej z Fandomu

Losowa wiki