Fandom

Yu-Gi-Oh! Wiki

Enlightment Paladin

2918stron na
tej wiki
Dodaj nową stronę
Dyskusja0 Udostępnij

Ta karta nie miała jeszcze premiery w TCG i używa nieoficjalnej angielskiej nazwy jako tytułu artykułu.

Enlightment Paladin
Enraitomento Paradin BOSH-JP.png
Japońskie imię 覚醒の魔導剣士
Kana エンライトメント・パラディン
Romaji Enraitomento Paradin
Polskie tłumaczenie Paladyn oświecenia
Poziom 8 Level.pngLevel.pngLevel.pngLevel.pngLevel.pngLevel.pngLevel.pngLevel.png
Atrybut Dark.png DARK
Typ Spellcaster/Synchro/Effect
Atak i obrona 2500/2000
Wspiera archetyp Magician
Więcej
GaleriaRulingiErrata

Enlightment Paladin (jap. 覚醒の魔導剣士 Enraitomento Paradin) – karta potwora OCG.

Tekst karty Edytuj

Angielski tekst tej karty jest nieoficjalny.
1 Tuner + 1 or more non-Tuner monsters
If this card is Synchro Summoned using a "Magician" Pendulum Monster(s) as a Synchro Material: You can target 1 Spell Card in your Graveyard; add it to your hand. You can only use this effect of "Enlightment Paladin" once per turn. When this card destroys an opponent's monster by battle and sends it to the Graveyard: Inflict damage to your opponent equal to its original ATK.

Tłumaczenie Edytuj

1 tuner + 1 lub więcej potworów niebędących tunerami
Jeśli ta karta zostanie synchronicznie przyzwana używając wahadłowego potwora(ów) "Magician" jako materiałów synchronicznych: możesz obrać za cel 1 kartę zaklęcia na twoim cmentarzysku; dodaj ją do swojej ręki. Możesz skorzystać z tego efektu "Enlightment Paladin" tylko raz na turę. Gdy ta karta zniszczy potwora przeciwnika w walce i wyśle go na cmentarzysko: zadaj obrażenia twojemu przeciwnikowi równe jego oryginalnemu atakowi.

Zestawy Edytuj

OCG

Status Edytuj

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Więcej z Fandomu

Losowa wiki