FANDOM


Ta karta nie miała jeszcze premiery w TCG i używa nieoficjalnej angielskiej nazwy jako tytułu artykułu.

Goyo Emperor
Goyou Enpera BOSH-JP
Japońskie imię ゴヨウ・エンペラー
Romaji Goyou Enperā
Polskie tłumaczenie Cesarz Goyo
Poziom 10 LevelLevelLevelLevelLevelLevelLevelLevelLevelLevel
Atrybut Earth EARTH
Typ Warrior/Fusion/Effect
Atak i obrona 3300/2500
Więcej
GaleriaRulingiErrata

Goyo Emperor (jap. ゴヨウ・エンペラー Goyou Enperā) – karta potwora OCG.

Tekst karty Edytuj

Angielski tekst tej karty jest nieoficjalny.
2 EARTH Warrior-Type Synchro monsters
When this card or a monster you control that is owned by your opponent, destroys an opponent's monster by battle and sends it to the Graveyard: You can Special Summon that monster to your side of the field. When your opponent Special Summons a monster(s): You can Tribute 1 EARTH Warrior-Type Synchro Monster; take control of that monster(s). If this face-up card leaves the field: Give control of all monsters you control to their owners.

Tłumaczenie Edytuj

2 ZIEMNE synchroniczne potwory typu Warrior
Gdy ta karta lub kontrolowany przez ciebie potwór przeciwnika zniszczą potwora przeciwnika w walce i wyślą go na cmentarzysko: możesz specjalnie przyzwać tamtego potwora na swoją stronę pola. Gdy twój przeciwnik specjalnie przyzwie potwora(y): możesz poświęcić 1 ZIEMNEGO synchronicznego potwora typu Warrior; przejmij kontrolę nad tamtym potworem(ami). Jeśli ta odkryta karta opuści pole: oddaj kontrolę nad wszystkimi kontrolowanymi przez ciebie potworami ich właścicielom.

Zestawy Edytuj

OCG

Anime Edytuj

Status Edytuj

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.