FANDOM


Hazy Flame Sphynx
Hazy Flame Sphynx CBLZ
Japońskie imię 陽炎獣 スピンクス
Kana ヘイズビースト スピンクス
Romaji Heizubīsuto Supinkusu
Poziom 6 LevelLevelLevelLevelLevelLevel
Atrybut Fire FIRE
Typ Beast-Warrior/Effect
Atak i obrona 1900/1900
Kod 01409474
Archetyp/seria Hazy, Hazy Flame
Więcej
GaleriaRulingiErrata

Hazy Flame Sphynx (jap. 陽炎獣 スピンクス Heizubīsuto Supinkusu) – karta potwora TCG/OCG.

Tekst karty Edytuj

Your opponent cannot target this card with card effects. You can declare 1 card type (Monster, Spell, or Trap); send the top card of your Deck to the Graveyard, then if it was the declared card type, you can Special Summon 1 FIRE monster from your hand or Graveyard. You can only use this effect of "Hazy Flame Sphynx" once per turn.

Tłumaczenie Edytuj

Twój przeciwnik nie może obrać za cel efektem karty tego potwora. Możesz zadeklarować jeden typ karty (potwora, zaklęcie lub pułapkę); wyślij kartę z wierzchu swojej talii na cmentarz, następnie jeśli była to zadeklarowany typ karty, możesz specjalnie przyzwać jednego OGNISTEGO potwora ze swojej ręki lub cmentarza. Efektu "Hazy Flame Sphynx" możesz użyć tylko raz na turę.

Zestawy Edytuj

TCG
OCG

Status Edytuj

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Więcej z Fandomu

Losowa wiki