FANDOM


Heraldic Beast Aberconway
Monshoujuu Aberconway ABYR.png
Japońskie imię 紋章獣アバコーンウェイ
Kana もんしょうじゅうアバコーンウェイ
Romaji Monshōjū Abakōnwei
Poziom 4 Level.pngLevel.pngLevel.pngLevel.png
Atrybut Wind.png WIND
Typ Dragon/Effect
Atak i obrona 1800/900
Kod 60316373
Archetyp/seria Heraldic, Heraldic Beast
Więcej
GaleriaRulingiErrata

Heraldic Beast Aberconway (jap. 紋章獣アバコーンウェイ Monshōjū Abakōnwei) – karta potwora TCG/OCG.

Tekst karty Edytuj

Gra Edytuj

If this card is in the Graveyard: You can banish another "Heraldic Beast Aberconway" from your Graveyard to target 1 "Heraldic Beast" monster in your Graveyard; add that target to your hand. You can only use the effect of "Heraldic Beast Aberconway" once per turn.

Anime Edytuj

You can banish 1 "Heraldic Beast Aberconway" from your Graveyard, except this card; add this card from your Graveyard to the hand.

Tłumaczenie Edytuj

Gra Edytuj

Gdy ta karta znajduje się w twoim cmentarzu: Możesz wygnać inną kartę "Heraldic Beast Aberconway" ze swojego cmentarza, aby wybrać jednego potwora "Heraldic Beast" w twoim cmentarzysku; weź go do swojej ręki. Efektu "Heraldic Beast Aberconway" możesz użyć tylko raz na turę.

Anime Edytuj

Możesz wygnać jedną kartę "Heraldic Beast Aberconway" w twoim cmentarzysku z wyjątkiem tej; dodaj ją do swojej ręki.

Zestawy Edytuj

TCG
OCG

Ciekawostki Edytuj

  • "Aberconway" to nazwisko brytyjskiego barona.

Status Edytuj

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Więcej z Fandomu

Losowa wiki