FANDOM


Ignition Beast Volcannon
Ignition Beast Volcannon CBLZ
Japońskie imię 起爆獣ヴァルカノン
Kana きばくじゅうヴァルカノン
Romaji Kibakujū Varukanon
Poziom 6 LevelLevelLevelLevelLevelLevel
Atrybut Earth EARTH
Typ Machine/Fusion/Effect
Atak i obrona 2300/1600
Kod 10365322
Więcej
GaleriaRulingiErrata

Ignition Beast Volcannon (jap. 起爆獣ヴァルカノン Kibakujū Varukanon) – karta potwora TCG/OCG.

Tekst karty Edytuj

1 Machine-Type monster + 1 Pyro-Type monster
When this card is Fusion Summoned: You can target 1 monster your opponent controls; destroy that target, also destroy this card, then if both monsters were destroyed, inflict damage to your opponent equal to the ATK of the monster in the Graveyard that was targeted by this effect.

Tłumaczenie Edytuj

1 potwór typu Machine + 1 potwór typu Pyro
Gdy ta karta zostaje przyzwana fuzyjnie: Możesz wybrać jednego potwora kontrolowanego przez przeciwnika; zniszcz go, zniszcz również tę kartę, następnie jeśli oba potwory zostały zniszczone, zadaj swojemu przeciwnikowi obrażenia równe atakowi potwora na cmentarzu, który był celem tego efektu.

Zestawy Edytuj

TCG
OCG

Status Edytuj

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Więcej z Fandomu

Losowa wiki