FANDOM


Inari Fire
Inari Fire CBLZ.png
Japońskie imię 稲荷火
Kana いなりび
Romaji Inaribi
Poziom 4 Level.pngLevel.pngLevel.pngLevel.png
Atrybut Fire.png FIRE
Typ Pyro/Effect
Atak i obrona 1500/200
Kod 62953041
Więcej
GaleriaRulingiErrata

Inari Fire (jap. 稲荷火 Inaribi) – karta potwora TCG/OCG.

Tekst karty Edytuj

You can only control 1 face-up "Inari Fire". If you control a Spellcaster-Type monster, you can Special Summon this card (from your hand). During your next Standby Phase after this face-up card on the field was destroyed by a card effect and sent to the Graveyard: Special Summon it from your Graveyard.

Tłumaczenie Edytuj

Możesz kontrolować tylko jednego odkrytego "Inari Fire". Jeśli kontrolujesz potwora typu czarodzieja, możesz specjalnie przyzwać tę kartę (ze swojej ręki). W trakcie twojej następnie fazy oczekiwania po tym gdy ta odkryta karta, będąc na polu została zniszczona przez efekt karty i wysłana na cmentarz: Specjalnie przyzwij ją ze swojego cmentarza.

Zestawy Edytuj

TCG
OCG

Ciekawostki Edytuj

  • Inari to japońskie bóstwo. Jego wysłannikami są zenko (善狐, dobre lisy).

Status Edytuj

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Więcej z Fandomu

Losowa wiki