FANDOM


Latinum, Exarch of Dark World
Latinum Exarch of Dark World PHSW
Japońskie imię 暗黒界の闘神 ラチナ
Kana あんこくかいのとうしん ラチナ
Romaji Ankokukai no Tōshin Rachina
Polskie tłumaczenie ang. Latinum, egzarcha mrocznego świata
jap. Latinum, bóg wojny mrocznego świata
Poziom 6 LevelLevelLevelLevelLevelLevel
Atrybut Dark DARK
Typ Fiend/Effect
Atak i obrona 1500/2400
Kod 15667446
Archetyp/seria Dark World
Więcej
GaleriaRulingiErrata

Latinum, Exarch of Dark World (jap. 暗黒界の闘神 ラチナ Ankokukai no Tōshin Rachina) – karta potwora TCG/OCG.

Tekst karty Edytuj

If this card is discarded to the Graveyard by a card effect: If it was discarded from your hand to your Graveyard by an opponent's card effect, target 1 Fiend-Type monster on the field; Special Summon this card from the Graveyard, then that target (if any) gains 500 ATK.

Tłumaczenie Edytuj

Jeśli ta karta zostaje zrzucona na cmentarz przez efekt karty: Jeśli została zrzucona z twojej ręki na twój cmentarz przez efekt karty przeciwnika, wybierz 1 potwora typu demona na polu; Specjalnie przyzwij tę kartę ze swojego cmentarza, a następnie wybrana karta (jeśli była wybrana) zyskuje 500 ataku.

Zestawy Edytuj

TCG
OCG

Status Edytuj

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Więcej z Fandomu

Losowa wiki