FANDOM


Ta karta nie miała jeszcze premiery w TCG i używa nieoficjalnej angielskiej nazwy jako tytułu artykułu.

Solemn Notice
Kami no Tsukoku BOSH-JP
Japońska nazwa 神の通告
Kana かみのつうこく
Romaji Kami no Tsūkoku
Polskie tłumaczenie ang. Uroczyste upomnienie
jap. Boskie upomnienie
Rodzaj karty Trap icon TRAP CARD
Właściwość Counter Counter Trap
Prędkość 3
Archetyp/seria Solemn
Więcej
GaleriaRulingiErrata

Solemn Notice (jap. 神の通告 Kami no Tsūkoku) – karta pułapki OCG.

Tekst karty Edytuj

Angielski tekst tej karty jest nieoficjalny.
When a monster(s) would be Special Summoned, OR a monster effect is activated: Pay 1500 LP; negate the Special Summon or activation, and if you do, destroy that card.

Tłumaczenie Edytuj

Gdy potwór(y) miałby zostać specjalnie przyzwany LUB efekt potwora ulegnie aktywacji: zapłać 1500 punktów życia; anuluj to specjalne przyzwanie lub aktywację i gdy to zrobisz, zniszcz tamtą kartę.

Zestawy Edytuj

OCG

Status Edytuj

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.