FANDOM


Stoic Challenge

ストイック・チャレンジ

Stoic Challenge NUMH
Romanizacja nazwy Stoikku Charenji
Tłumaczenie nazwy Stoickie wyzwanie
Rodzaj karty Spell icon SPELL CARD
Właściwość karty Equip Equip Spell
Prędkość 1
Kod 37364101
Tekst karty
You can only control 1 "Stoic Challenge". Equip only to a face-up Xyz Monster that has Xyz Material. It gains 600 ATK for each Xyz Material attached to a monster you control, and any battle damage your opponent takes from battles involving it and their monster is doubled, but its effects cannot be activated. During your opponent's End Phase: Send this card to the Graveyard. When this card leaves the field, destroy the equipped monster.
Tłumaczenie
Możesz kontrolować tylko 1 kartę "Stoic Challenge". Możesz ekwipować tę kartę jedynie Xyz-potworowi, który ma dołączony Xyz-materiał. Ten potwór zyskuje 600 punktów ataku za każdy Xyz-materiał dołączony do kontrolowanego przez ciebie potwora i wszystkie obrażenia bitewne twojego przeciwnika wynikające z walki pomiędzy tym i jego/jej potworem zostają podwojone, ale efekty tego potwora nie mogą zostać aktywowane. Podczas fazy końcowej twojego przeciwnika: wyślij tę kartę na cmentarzysko. Gdy ta karta opuści pole, zniszcz ekwipowanego potwora.
Zestawy
Anime
Ciekawostki
Więcej
GaleriaRulingiErrata

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Więcej z Fandomu

Losowa wiki