FANDOM


Ta karta nie miała jeszcze premiery w TCG i używa nieoficjalnej angielskiej nazwy jako tytułu artykułu.

The Phantom Fog Blade
Fantomu Foggu Burudo SPWR-JP
Japońska nazwa 幻影霧剣
Kana ファントム・フォッグ・ブレード
Romaji Fantomu Foggu Burēdo
Polskie tłumaczenie Ostrze widmowej mgły
Rodzaj karty Trap icon TRAP CARD
Właściwość Continuous Continuous Trap
Prędkość 2
Archetyp/seria The Phantom
Wspiera archetyp The Phantom Knights
Więcej
GaleriaRulingiErrata

The Phantom Fog Blade (jap. 幻影霧剣 Fantomu Foggu Burēdo) – karta pułapki OCG.

Tekst karty Edytuj

Angielski tekst tej karty jest nieoficjalny.
Activate this card by targeting 1 Effect Monster on the field. Its effects are negated, it cannot attack, also it cannot be targeted for attacks. You can banish this card from your Graveyard, then target 1 "The Phantom Knights" monster in your Graveyard; Special Summon it, but banish it when it leaves the field. You can only use this effect of "The Phantom Fog Blade" once per turn.

Tłumaczenie Edytuj

Aktywuj tę kartę, obierając za cel 1 potwora efektu na polu. Jego efekty zostają anulowane, nie może atakować, a także nie może stać się celem ataków. Możesz zbanować tę kartę ze swojego cmentarzyska, po czym obrać za cel 1 potwora "The Phantom Knights" na twoim cmentarzysku; specjalnie przyzwij ten cel, ale zbanuj go, gdy opuści pole. Możesz skorzystać z tego efektu "The Phantom Fog Blade" tylko raz na turę.

Zestawy Edytuj

OCG

Anime Edytuj

Status Edytuj

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.