FANDOM


Ta karta nie miała jeszcze premiery w TCG i używa nieoficjalnej angielskiej nazwy jako tytułu artykułu.

The Phantom Knights of Dusty Sword
Fantomu Naitsu Dasuti Robu SPWR-JP
Japońskie imię 幻影騎士団ダスティローブ
Kana ファントム・ナイツダスティローブ
Romaji Fantomu Naitsu Dasuti Rōbu
Polskie tłumaczenie Widmowi Rycerze Zakurzonej Szaty
Poziom 3 LevelLevelLevel
Atrybut Dark DARK
Typ Warrior/Effect
Atak i obrona 800/1000
Archetyp/seria The Phantom, The Phantom Knights
Wspiera archetyp The Phantom Knights
Więcej
GaleriaRulingiErrata

The Phantom Knights of Dusty Robe (jap. 幻影騎士団ダスティローブ Fantomu Naitsu Dasuti Rōbu) – karta potwora OCG.

Tekst karty Edytuj

Angielski tekst tej karty jest nieoficjalny.
If this card is in Attack Position: You can target 1 DARK monster on the field; change this card to Defense Position, and if you do, that target gains 800 ATK and DEF until the end of your opponent's turn. You can banish this card from your Graveyard; add 1 "The Phantom Knights" card from your Deck to your hand, except "The Phantom Knights of Dusty Robe". You can only use each effect of "The Phantom Knights of Dusty Robe" once per turn.

Tłumaczenie Edytuj

Jeśli ta karta znajduje się w pozycji ataku: możesz obrać za cel 1 MROCZNEGO potwora na polu; przestaw tę kartę do pozycji obrony i gdy to zrobisz, ten cel zyskuje 800 punktów ataku i obrony do czasu zakończenia tury twojego przeciwnika. Możesz zbanować tę kartę ze swojego cmentarzyska; dodaj do swojej ręki 1 kartę "The Phantom Knights" ze swojej talii, oprócz "The Phantom Knights of Dusty Robe". Możesz skorzystać z każdego z efektów "The Phantom Knights of Dusty Robe" tylko raz na turę.

Zestawy Edytuj

OCG

Anime Edytuj

Status Edytuj

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.