FANDOM


Ta karta nie miała jeszcze premiery w TCG i używa nieoficjalnej angielskiej nazwy jako tytułu artykułu.

Youtou - Shiranui
Yoto Shiranui BOSH-JP
Japońskie imię 妖刀-不知火
Kana ようとう-しらぬい
Romaji Yōtō - Shiranui
Poziom 2 LevelLevel
Atrybut Fire FIRE
Typ Zombie/Tuner/Effect
Atak i obrona 800/0
Archetyp/seria Shiranui
Więcej
GaleriaRulingiErrata

Youtou - Shiranui (jap. 妖刀-不知火 Yōtō - Shiranui) – karta potwora OCG.

Tekst karty Edytuj

Angielski tekst tej karty jest nieoficjalny.
If this card is in your Graveyard, except the turn it was sent to the Graveyard: You can target 1 non-Tuner Zombie-Type monster in your Graveyard; banish both it and this card, and if you do, Special Summon 1 Zombie-Type Synchro Monster from your Extra Deck whose Level equals the total Levels of the banished monsters. You can only use this effect of "Youtou - Shiranui" once per turn.

Tłumaczenie Edytuj

Jeśli ta karta znajduje się na twoim cmentarzysku, oprócz tury, w której została wysłana na cmentarzysko: możesz obrać za cel 1 potwora niebędącego tunerem typu Zombie na twoim cmentarzysku; zbanuj zarówno tamten cel jak i tą kartę i gdy to zrobisz, specjalnie przyzwij ze swojej dodatkowej talii 1 synchronicznego potwora typu Zombie, które poziom jest równy sumie tamtych zbanowanych potworów. Możesz skorzystać z tego efektu "Youtou - Shiranui" tylko raz na turę.

Zestawy Edytuj

OCG

Status Edytuj

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.